• Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti verkossa ja puhelimitse, asiakaspalvelupiste Helsingin Kampissa on toistaiseksi suljettu.
Hanki aurinkopaneelit katollesi

Tilaa aurinkosähkökatselmus

Tuo aurinko kotiin: tilaa ilmainen aurinkosähkökartoitus oheisella lomakkeella. Voit tilata myös tilata suoraan aurinkosähkökatselmuksen oheisella lomakkeella tai soittamalla palvelunumeroomme 09 617 8080. Toimi pian – teemme nyt katselmuksia ilmaiseksi Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä ja Kymenlaaksossa!

Ilmainen aurinkosähkökartoitus

  • Kysy kiinteistösi aurinkoenergiapotentiaalista jättämällä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä puhelimitse mahdollisimman pian.
  • Kartoituksen perusteella sovitaan tarvittavasta katselmuksesta, jonka teemme veloituksetta Uudellemaalle, Päijät-Hämeeseen ja Kymenlaaksoon. Muualle Suomeen teemme tarvittaessa katselmuksen tilauksen jälkeen ilman lisäkuluja. 

Katselmoinnin sisältö

  • Asiantuntijamme selvittää kiinteistösi aurinkoenergiapotentiaalin ja tekniset edellytykset aurinkopaneelien asentamiseen.
  • Käymme yhdessä läpi, minkälainen aurinkosähköpaketti sopisi parhaiten kiinteistöösi ja sähkönkulutukseesi.
  • Saat kilpailukykyisen tarjouksen, joka sisältää toteutussuunnitelman.

Yrityksille ja taloyhtiöille katselmoinnin hinta on 400 €  (ALV 0 %). Katselmus ei velvoita aurinkopaneelipaketin tilaamiseen. Jos päädyt tilaukseen, hinta hyvitetään hankinnassa kaikkialla Suomessa!

Taloyhtiökatselmoinnit saatavissa Uudellamaalla.

Jaa: