Ohjeita hakemiseen

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia ihmisiä, jotka voivat auttaa meitä tulemaan yhä paremmiksi ja joita me voimme auttaa toteuttamaan omat ammatilliset tavoitteensa. 

Hyvä ihminen, tule meille töihin

  • Tilaa itsellesi työpaikkavahti ja pysyt ajan tasalla avautuvista työpaikoista. Voit haluessasi tilata useamman työpaikkavahdin erityyppisiin tehtäviin. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun kriteerejäsi vastaava työtehtävä on laitettu hakuun.
  • Ilmoitamme avoimista tehtävistä yleensä kahden viikon ajan eri hakukanavissa. Kun tehtävän hakuaika on päättynyt, otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä mahdollisimman pian ja kerromme prosessin etenemisestä.
  • Otamme hakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta, ellei hakuilmoituksessa toisin mainita. Täytäthän hakemuksen kohdat huolellisesti, voit myös halutessasi jättää cv:n tai hakemuksen liitteenä sähköiseen hakemukseen. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi.
  • Laitathan meille viestin rekrytointipalvelut@helen.fi, jos kohtaat ongelmia sähköisen hakujärjestelmämme kanssa.Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja hakemuksia säilytetään rekrytointijärjestelmässämme kahden vuoden ajan.

Valintaprosessi

  • Teemme tehtävän kriteerien pohjalta karsintaa ja kutsumme osan hakijoista haastatteluun.
  • Ensimmäinen haastattelu voi olla videohaastattelu. Prosessiin kuuluu vähintään kaksi haastattelukierrosta, joissa pääset tapaamaan tulevan esimiehesi ja muitakin heleniläisiä. Asiantuntija- ja esimiestehtävissä käytämme myös soveltuvuusarviointia. Joissakin rekrytoinneissa yhteistyökumppanimme on mukana myös muissa prosessin vaiheissa.
  • Voit valmistautua haastatteluun tutustumalla jo etukäteen organisaatioomme ja toimintaamme.
  • Tehtävään valitulle henkilölle teemme työhöntulotarkastuksen, joka sisältää huumausainetestauksen. Teemme myös turvallisuusselvityksen ja tietyissä tehtävissä tarkastamme valitun henkilön luottotiedot.
  • Haluamme prosessin eri vaiheilla varmistaa sekä Helenin että hakijan kannalta onnistuneen rekrytointipäätöksen.

Kesätyöpaikkojen rekrytointiprosessista löydät tietoa kesätyönhakusivulta.

Odotamme intoa ja uusia ideoita

Etsimme ja hyödynnämme rohkeasti uusia ideoita ja toimintatapoja. Edellytämme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky ja toisten kunnioittaminen ovat meille tärkeitä arvoja.

Tarvitsemme monitaitureita, jotka ovat valmiita kehittämään osaamistaan jatkuvasti. Muuttuvassa ja haasteellisessa työympäristössä innovointikyky, taito oppia uutta ja tavoitteellinen työskentelyote nousevat tärkeiksi ominaisuuksiksi.

Katso myös nämä

Helen tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Lue työntekijöidemme kokemuksia ja ajatuksia työstä Helenillä.

Töissä Helenissä

Tilaamalla työpaikkavahdin varmistat, ettei unelmiesi työpaikka jää sinulta huomaamatta.

Tilaa työpaikkavahti

Katso myös


Tule töihin 

Selaa avoimia työpaikkoja ja tilaa työpaikkavahti!


Helen työnantajana

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä sekä uraansa aloitteleville että kokeneille osaajille.


Heleniläisiä

Tutustu heleniläisten työhön tarinoiden kautta.


Trainee-ohjelma

Koulutamme lahjakkaista uusista kyvyistä huippumyyjiä intensiivisessä ja monipuolisessa trainee-ohjelmassamme.


Helenin kesätyöpaikat 2020

Kesätyöhaku on päättynyt, saimme valtavan määrän hakemuksia.

Jaa: