• Helen on varautunut sähkön ja lämmön toimittamiseen myös poikkeustilanteissa. Lue lisää

Työnhakijalle

Helen työnantajana

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä sekä uraansa aloitteleville että kokeneille osaajille. Isosta talosta löytyy paljon mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen ja laajentamiseen. 

Maailman parasta kaupunkienergiaa

Maailman parasta kaupunkienergiaa

Kehitämme maailman tehokkaimpana palkittua kaupunkienergiajärjestelmää jatkuvasti yhä paremmaksi. Samalla tuomme uusia ja kestäviä energiaratkaisuja ihmisten, yritysten, kortteleiden ja kaupunkien tarpeisiin.

Merkityksellisiä työtehtäviä

Merkityksellisiä työtehtäviä

Tuomme koteihin sähköä, lämpöä ja jäähdytystä, yrityksille olemme aito energiakumppani. Se tekee työstämme merkityksellistä. Panostamme henkilöstömme kehittämiseen, jotta voimme jatkossakin tarjota parasta palvelua ja kestävimpiä energiaratkaisuja.

Kokemusta ja uudistumista

Kokemusta ja uudistumista

Vahvuutemme on yli sadan vuoden kokemus, asiantuntemukseemme voi todella luottaa. Haastamme silti itseämme kehittymään jatkuvasti ja puskemme energia-alaa eteenpäin.

Vastuullisuus on työn ytimessä

Vastuullisuus on työn ytimessä

Kehitämme ratkaisuja entistä puhtaampaan energiantuotantoon ja kestävämpään kulutukseen. Vastuullisuus lähtee meistä kaikista, kehittyy yhdessä asiakkaiden ja verkostojen kanssa ja vaikuttaa koko yhteiskuntaan.

Seuraa Heleniä

Asiantuntijablogi

Blogia kirjoitetaan siellä missä maailman parasta kaupunkienergiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään.

Arjessa

Tarinoita maailman parhaasta kaupunkienergiasta - ja sen koskettamista ihmisistä.

Jaa: