2020

Helenille vastuullisuus on menestystekijä

Helenille kumppaniverkosto on tärkeä. Haluamme, että palveluiden ja tavaroiden toimittajamme sitoutuvat kanssamme vastuulliseen toimintaan taloudellisessa, sosiaalisessa ja ekologisessa mielessä.

Uusia tuulia, uutta virtaa

Suomessa on käynnissä varsinainen tuulivoimabuumi, ja uusia tuulivoimaloita nousee tiuhaan tahtiin. Myös Helenin tuulituotanto viisinkertaistuu vuoteen 2022 mennessä Pohjanmaalle rakennettavan uuden tuulipuiston myötä.

Miten mahdollistetaan uusi energia-aikakausi kaikille?

Kuinka voimme hyödyntää energiamurroksen tarjoamat mahdollisuudet? Kenelle kuuluu vastuu energiamurroksen luomisessa ja toteuttamisessa? Helen Live -virtuaalitapahtumassa inspiroiduttiin keskustelemaan energiamurroksesta ja siihen liittyvistä kysymyksistä. Mukana keskustelemassa olivat mm. europarlamentaarikko Ville Niinistö ja Helenin toimitusjohtaja Juha-Pekka Weckström.

Kesätöissä Helenissä – onnistumisen tunteita ja huippua porukkaa

On vaikea kuvailla sitä kiitollisuuden määrää, jonka koin, kun sain tietää kesätöistä Hanasaaren voimalaitoksella. Koronapandemian takia työllisyystilanne on ollut epävarma, eikä harjoittelupaikan saaminen ollut itsestäänselvyys.