Lämpöä kotiin

Kaukolämpöä pientaloon

Oletko rakentamassa uutta taloa tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää? Kaukolämpö on oikea valinta, sillä se on energiatehokas, edullinen ja toimitusvarma lämmitysratkaisu.


Ota yhteyttä

Mukavuutta ja vaivattomuutta

Kaukolämmöllä lämmität kiinteistösi tilat ja käyttöveden. Kaukolämmöllä lämmitys pysyy tasaisesti halutun tasaisena, ulkolämpötilasta riippumatta. Lämmintä vettä on aina saatavilla tarpeidesi mukaan. 

Kaukolämmitys on sinulle huoleton lämmitysratkaisu. Keskimääräinen keskeytysaika asiakasta kohti on vain 2–3 tuntia vuodessa. 

Kaukolämmitys on mukava ja vaivaton

Kaukolämmön hinnoittelu on vakaata

Hinnoittelu on vakaata

Hinnoittelumme on vakaata, avointa ja hyvin ennakoitavissa. Käyttämäsi kaukolämpö tuotetaan hajautetusti ja useita energianlähteitä hyödyntäen, jotta saat lämmityksen aina kilpailukykyisin hinnoin. Katso kauden hintamme.

Lämpöä lattioihin, turvaa pihoihin

Voit yhdistää lattialämmityksen ja ilmanvaihdon vesikiertoisiin lämpöpattereihin. Näin saat lattiapinnat halutun lämpöisiksi ja märkätilat pysymään kuivina. 

Kaukolämpökiinteistöissä on mahdollisuus pitää kulkuväylät talvella kunnossa sulanapitojärjestelmällä, joka voidaan toteuttaa energiatehokkaasti kaukolämmöllä. Taloyhtiöt hyötyvät, kun kallista lumenkuljetusta ja aurausta ei tarvita. 

Kaukolämmöllä lämpöä lattioihin ja turvallisuutta pihoille ja kaduille

Lisää energiatehokkuutta kaukolämmöllä

Lisää energiatehokkuutta

Onko energian ja ympäristön säästäminen sinulle tärkeää? Kaukolämpö on palkittu energiatehokkuudestaan, sillä tuotamme lämpöä samassa prosessissa sähkön kanssa.

Kaukolämpöä tuotetaan myös jäähdytyksen avulla. Auringon tuottama hukkalämpö kerätään talteen ja jatkojalostetaan kaukolämmöksi.

Tutustu energian alkuperätietoihin.

Palvelua ja neuvontaa

Liittyessäsi kaukolämpöön ja uusiessasi laitteita saat meiltä palvelua ja neuvontaa kaikissa kysymyksissäsi. Ota yhteyttä, kun haluat tilata kaukolämmön tai kysyä esimerkiksi kaukolämmön saatavuudesta. Annamme myös vinkkejä energiansäästöön. 

Ota yhteyttä

Palvelua ja neuvontaa Energiatorilla

Jaa: