Lämpöä yrityksille ja taloyhtiöille

Uusiutuvaa kaukolämpöä kiinteistöille

Yritykset ja taloyhtiöt voivat nyt ostaa uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua kaukolämpöä. Uusiutuva kaukolämpö on ympäristön kannalta parasta helsinkiläistä lämmitysenergiaa.

 

Ota yhteyttä

Lämpöä uusiutuvista energialähteistä

Hyödynnämme tuotannossa uusiutuvia polttoaineita: biokaasua ja puupellettejä. Ne ovat hiilidioksidineutraaleja ja uusiutuvia energianlähteitä.

Uusiutuvan kaukolämmön biokaasu valmistetaan biohajoavista jätteistä ja puupelletit metsäteollisuuden sivutuotteista.

Uusiutuvaa kaukolämpöä yrityksille

Vähennä kiinteistösi hiilidioksidipäästöjä

Valitsemalla uusiutuvan kaukolämmön yrityksesi tai taloyhtiösi edistää ilmastoneutraalia energiantuotantoa. Saat hiilidioksidipäästöjen vähennyksen heti, eikä muutoksia lämmitysjärjestelmään tarvita.

Uusiutuvalla kaukolämmöllä yrityksesi tai taloyhtiösi voi vahvistaa mielikuvaa vastuullisena toimijana. Yritys voi edistää ympäristöluokitusten saavuttamista tai parantaa nykyistä luokitustaan. Raportointia varten saat meiltä vuosittaisen päästökertoimen.

Uusiutuvaa kaukolämpöä joustavasti

Tarjoamme uusiutuvaa kaukolämpöä joustavasti yrityksesi tai taloyhtiösi tarpeisiin. Voitte valita uusiutuvaa lämpöä 5-100 prosenttia kiinteistön vuosittaisesta lämmönkäytöstä. Toimitamme alle 100-prosenttisen uusiutuvan kaukolämmön tilaajille lopun lämmön tavallisena kaukolämpönä.

Uusiutuvaa kaukolämpöä saat energiankulutuksesi mukaan. Perusmaksunne säilyy ennallaan ja sopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Energiamuoto %
Biokaasu 11
Pelletti 89

Uusiutuvan kaukolämmön alkuperä 2018

Uusiutuvan kaukolämmön ominaispäästöt ja alkuperä

Uusiutuvan kaukolämmön hiilidioksidin ominaispäästöt on 0 g/kWh. Katso myös kaiken myydyn kaukolämmön alkuperä ja ominaispäästöt.

Valitse kaukojäähdytys, saat uusiutuvaa lämpöä edullisemmin

Jos olet jäähdytysasiakkaamme, saat uusiutuvaa kaukolämpöä edullisemmin. Huomioimme jäähdytyslämpösi uusiutuvan lämmön hinnassa.

Laskemme yrityksellesi asiakaskohtaisen hyvitysprosentin. Hyvitys lasketaan edellisen vuoden kaukolämmön ja -jäähdytyksen käytön perusteella.

Kysy meiltä lisää 

Tutustu uusiutuvan sähkön sertifikaatteihin

Uusiutuvan kaukolämmön lisäksi tarjoamme sertifioitua uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua sähköä.

Tutustu sertifikaatteihin

Jaa: