Sähköä yrityksille

Lisäpalvelut

Voit kääntyä puoleemme kaikissa energiaan liittyvissä kysymyksissä. Voit luottaa toimitusvarmuuteemme sekä asiantuntemukseemme.  

Pitkäjänteistä yhteistyötä ja yksilöllistä palvelua

Sähkön myynnissä meillä on pitkä ja vankka kokemus suurten ja pienempien asiakkuuksien hallinnasta. Tarjoamme palvelua, joka on energia-alan huippua. Asiakastyytyväisyystutkimuksissa olemme sijoittuneet vuosi vuoden jälkeen kärkipaikoille.  

Pyrimme asiakassuhteissamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön sekä yksilölliseen palveluun. Pitkäaikaiset sopimukset räätälöidään aina yrityskohtaisesti. Erilaiset palvelukokonaisuudet suunnitellaan kunkin asiakkaan oman liiketoiminnan lähtökohtien ja tavoitteiden mukaisesti.

Ekstranet-palvelut

Yritysasiakkaanamme sinulla on käytettävissäsi ekstranet-palvelu. Sieltä löytyvät mm. tiedot asiakkaidemme sopimuksista ja laskuista, sähkönkäyttöraportit ja ajankohtainen markkinainformaatio.

Lisätietoja palvelusta, käyttäjätunnukset ja salasanat palveluun sekä sen esittelyversioon saat ottamalla yhteyttä yritysmyyntiimme.

Hyvä raportointipalvelun käyttäjä, raportointipalveluamme uudistetaan parhaillaan. Tämän vuoksi uusimpia raportteja ei ole saatavina palvelusta juuri nyt. Jos tarvitsette uusia raportteja käyttöönne pikaisesti, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä omaan yhteyshenkilöönne Helenissä.

Kirjaudu palveluun 

Energiankulutuksen seurantapalvelu

Sävel Plus -palvelun avulla selvität yrityksesi energiankäytön aina tuntitasolle saakka. Palvelussa voit kirjata omia tavoitteitasi energiankäytölle ja tarkkailla niiden toteutumista kalenterimerkintöjen avulla.

Sähköiset palvelut

Jaa: