• Vår kundtjänst tjänar online och per telefon, kundtjänstkontor i Helsingfors Kampen stängt tills vidare.
Avtalsvillkor och registrar

Praxis för direktmarknadsföring

Vi vill att vår marknadsföring ska vara så meningsfull som möjligt för våra nuvarande och framtida kunder. 

Direktmarknadsföring hos Helen

Syftet med direktmarknadsföring är att rikta intressanta erbjudanden till en potentiell eller nuvarande kund genom att kontakta kunden via e-post, brev eller telefon.

Direktmarknadsföring är ett viktigt sätt att nå potentiella kunder och berätta för våra nuvarande kunder om nya erbjudanden och tjänster. Genom att utöka vår kundkrets säkerställer vi att våra produkter och tjänster är konkurrenskraftiga även framöver. Samtidigt får våra kunder information om nya erbjudanden och tjänster på ett bekvämt sätt.

Några gånger per år. Vår direktmarknadsföring gör alltså inte att du blir överöst av meddelanden.

I vår direktmarknadsföring tar vi kontakt via e-post, brev och telefon.

Enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning som träder i kraft i maj 2018 ska kunden lämna sitt uttryckliga samtycke till elektronisk direktmarknadsföring. Samtidigt som vi ber om samtycke till direktmarknadsföring uppdaterar vi också kundernas kontaktuppgifter för att bättre kunna ta kontakt i frågor som rör kundrelationen samt berätta om nya produkter och tjänster.

Direktmarknadsföringens syfte är att nå ut till nya kunder och marknadsföra nya produkter och tjänster till de nuvarande kunderna. Genom kundkommunikation vill vi vårda de befintliga kundrelationerna. Till kundkommunikation räknas till exempel tidningen Helen, nyhetsbrevet som kunden prenumererar på eller erbjudanden om att förnya ett tidsbestämt avtal.

Villkor och inställningar för direktmarknadsföring

För att uppdatera direktmarknadsföringsinställningarna är det enklast att använda blanketten.

Du kan kontrollera dina direktmarknadsföringsinställningar genom att ringa vår kundtjänst. Du kan uppdatera dina inställningar via blanketten.

Uppdatera dina direktmarknadsföringsinställningar

Du kan ändra dina direktmarknadsföringsinställningar med vidstående blankett.

Gå till anmälan

Om du önskar en utredning av dina personuppgifter eller behandlingen av dem ber vi dig vänligen kontakta vår kundtjänst.

 

 

Dela: