• Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti verkossa ja puhelimitse, asiakaspalvelupiste Helsingin Kampissa on toistaiseksi suljettu.
Sähköautojen latauspisteet

Selvitä sähköautojen latauspisteiden tarve taloyhtiössä

Maksuttoman kyselytyökalun avulla selvität, kuinka monta sähköautoa taloyhtiössäsi on nyt ja tulevaisuudessa, kuinka tärkeänä asukkaat pitävät lataamismahdollisuutta ja mitä toimia asukkaat toivovat taloyhtiötä sähköautojen lataukseen liittyen.

Sähköautot yleistyvät ja taloyhtiöiden on hyvä valmistautua tarjoamaan asukkailleen toimivat latausratkaisut yhdenvertaisesti. Tarjoamme taloyhtiöiden tarpeisiin sopivia ratkaisuja aina yhdestä latauspisteestä kaikkien autopaikkojen sähköistämiseen.

Maksuttoman kyselytyökalumme avulla voit helposti kartoittaa taloyhtiösi asukkaiden nykyiset ja tulevat tarpeet sähköautojen lataamiseen.

Työkalu luo selkeän kyselypohjan lähetettäväksi taloyhtiön asukkaille ja kerää vastaukset selkeään raportin, jonka avulla pääset edistämään latauspisteiden hankintaa taloyhtiössäsi.

   

Aloita kartoitus luomalla kysely

Näin kyselytyökalu toimii

Luo kysely syöttämällä taloyhtiösi tiedot lomakkeelle.

Jaa linkki kyselyyn taloyhtiösi asukkaille.

Seuraa asukkaiden antamia vastauksia sähköpostiisi lähettämämme seurantalinkin kautta.

Asukkaiden vastaukset tallentuvat raporttiin, jota voit katsella palvelun kautta. Lähetämme raportin myös sähköpostiisi suljettuasi kyselyn.

  • Tutustu latauspistevalikoimaamme

    Tutustu latauspistevalikoimaamme

  • Selvitä kiinteistön valmius latauspisteille

    Selvitä kiinteistön valmius latauspisteille

Jaa: