• Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti verkossa ja puhelimitse, asiakaspalvelupiste Helsingin Kampissa on toistaiseksi suljettu.
Hanki aurinkopaneelit katollesi

Aurinkopaneelien hankinta

Varmistamme, että paketin hankinta sujuu vaivattomasti aina kartoituksesta asennukseen ja käyttöönottoon. Saat kaiken paketin hankintaan tarvittavan yhdeltä luotettavalta toimijalta helposti avaimet käteen -toimituksena. Voit aloittaa kotisi tai taloyhtiösi aurinkosähköpotentiaalin arvioinnin aurinkolaskurilla.

Yhdessä selvitämme kotisi parhaiten sopivan paneelipaketin. Mitoitamme aurinkopaneelit aina tarpeen ja todellisen kesäajan kulutuksen mukaan. Mitoitus on kohdallaan, kun pystyt itse hyödyntämään mahdollisimman suuren osan tuottamastasi sähköstä.

Entistä paremman käyttöasteen aurinkopaneeleillesi saat hankkimalla sähkövaraston.

Yhteydenotto

Ilmoita kiinnostuksesi aurinkosähköjärjestelmän ja/tai sähkövaraston hankintaan. Ota yhteyttä >

Järjestelmän valinta 

Asiantuntijamme auttaa löytämään tarpeisiisi sopivimman ja kustannustehokkaimman järjestelmän kiinteistöösi. Tarvittaessa asiantuntijamme tulee paikan päälle tekemään katselmuksen.

Tilaus

Tee tilaus järjestelmän toimituksesta tekemämme tarjouksen perusteella.

Toimitus, asennus ja jatkuva tuki

Toimitamme järjestelmän asennettuna ja käyttöön otettuna. Opastamme järjestelmän käytössä ja tarjoamme tuen koko järjestelmän elinkaaren ajaksi.

Tuota ja käytä uusituvaa energiaa

Saat nyt käyttöösi sähköä omasta aurinkovoimalastasi.

Jaa: