Haku töihin opiskelijana

Näin kuulet avoimista työpaikoistamme

  • Olemme mukana eri oppilaitosten järjestämillä rekrytointimessuilla. Tapaamme opiskelijoita myös erilaisissa tapahtumissa ja yritysvierailuilla sekä Sähkötalon Energiatorilla.
  • Kesätyöt ja oppilaitosyhteistyöt ovat myös oivia verkostoitumismahdollisuuksia tulevaisuuden varalle.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin 

Kesätöihin Heleniin

Haimme energia-alan tulevia huippuosaajia – hyviä tyyppejä, joilla on palava halu oppia uutta ja syventää osaamistaan.

  • Vuoden 2020 kesätyöhaku alkaa 15.1.2020. Kaikkiin kesätyöpaikkoihin haetaan vastaamalla työpaikkailmoitukseemme sähköisen järjestelmämme kautta.
  • Teemme kesätyöntekijöiden valinnat pääsääntöisesti maaliskuun aikana ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin huhtikuun loppuun mennessä.

Tutustu kesätyöpaikkoihin

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.

Vastuullinen kesäduuni

Harjoittelut ja lopputyöt

Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja erityisesti energia-alaa opiskeleville ja energia-alasta kiinnostuneille ammattikorkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijoille sekä toisen asteen tutkintoa suorittaville.

Lopputyö- ja diplomityöpaikkoja tarjoamme erityisesti energia-alan AMK- ja ylemmille korkeakouluopiskelijoille. Lopputyön tekeminen on hyvä keino tutustua yritykseemme jo ennen valmistumista. Tuemme opiskelijoita lopputyön aiheen määrittelemisessä sekä tarjoamme tarvittaessa työpaikaltamme työpisteen opinnäytetyön tekemiseen.

Ilmoitamme mahdollista avoimista harjoittelu- ja lopputyöpaikoista muiden työpaikkojen tapaan. Otamme harjoittelijoita ja opinnäytetyön tekijöitä myös suoraan oppilaitosyhteistyön ja kesätöiden kautta. 

Oppilaitosyhteistyöt

Oppilaitosyhteistyömme kattaa monipuolisen kirjon toimintaa lapsille ja nuorille alakoululaisista korkeakouluopiskelijoihin. Yhteistyö opiskelijoiden kanssa on meille arvokas tapa pysyä etukenossa tulevaisuuteen ja kuulla uusia, raikkaita ideoita. Käymmekin säännöllisesti läpi yhteistyömahdollisuuksia energia-, sähkö- ja kaupallisen alan oppilaitosten ja opiskelijayhteisöjen kanssa.

Katso myös nämä

Tutustu Helenillä työskennelleiden opiskelijoiden kokemuksiin.

Uran alussa

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla avoimista työpaikoista ja mielenkiintoisista energia-alan uutisista.

Tilaa uutiskirje

Seuraa Heleniä somessa

Twitter

Seuraa työpaikkailmoituksia, uutisia ja ajankohtaista energiakeskustelua.

Instagram

Seuraa heleniläisten arkea, löydä arkistojen helmiä ja näe kuvia paikoista, jonne vain heleniläiset pääsevät.

Helenin LinkedIn

 Katso uusimmat työpaikkailmoitukset ja mielenkiintoisimmat uutiset. 

Katso myös


Uran alussa

Rekrytoimme vuosittain niin kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita kuin opinnäytetyöntekijöitä.