Taloyhtiön energiatehokas lämmitys

Energiatehokkuuden parantamisen myötä taloyhtiö voi saavuttaa jopa 10 %:n säästön lämmityskustannuksiin. Luopumalla liiasta lämmityksestä taloyhtiö keventää myös ympäristökuormaansa.

Näistä merkeistä tunnistat, että taloyhtiösi voisi hyötyä lämmityksen energiatehokkuuden parantamisesta

  • Asunnoissa on lämmityskaudella liian kuuma.
  • Kulmahuoneistojen lämpötilat poikkeavat muiden huoneistojen lämpötiloista.
  • Sisälämpötilat vaihtelevat ulkolämpötilojen mukana.

Tavoitteena energiansäästö ja sopivat lämpötilat

Lämmitysenergian osuus asuinrakennuksen energiankäytöstä voi olla jopa 66 prosenttia. Tyypillisesti 20 prosenttia hoitovastikkeesta käytetään lämmityskustannuksiin. Lämmön käytön energiatehokkuutta parantamalla voidaan vähentää sekä energiamäärää että kuluja, ja samalla vielä parantaa asuinmukavuutta.

Harvalla taloyhtiöllä tai lämmitysjärjestelmän säädöstä vastaavalla huoltoyhtiöllä on vielä kokonaiskuvaa taloyhtiön lämmityksen tehokkuudesta tai tietoa asuntojen lämpötilojen vaihtelusta.

Nykyteknologian avulla energiansäästön ja sopivien lämpötilojen hallinta on helppoa. Jo pienellä investoinnilla päästään mittaamaan taloyhtiön sisäilman olosuhteita, mikä ohjaa huoltoyhtiötä lämmityksen säädössä energiatehokkaampaan suuntaan. Datasta saadaan myös välitön näkymä tehtyjen korjausten ja säätöjen vaikutuksista olosuhteisiin.

Energiatehokas lämmitys tarkoittaa asukkaille tasaisen mukavia olosuhteita. Kun lämpötilasta huolehtiminen annetaan teknologian tehtäväksi, asukkailla jää energiaa tärkeämpiin asioihin.

Palvelumme taloyhtiön energiatehokkaaseen lämmitykseen

Kiinteistövahti

Kiinteistövahti auttaa taloyhtiön lämmityksen optimoinnissa. Se parantaa asuinmukavuutta, tuo säästöjä lämmityskustannuksiin ja tekee asumisesta ilmastoystävällisempää. Palvelu on saatavilla kaikkialle Suomeen kaiken kokoisiin ja tyyppisiin taloyhtiöihin.

Tutustu

Älykäs lämmönjakokeskus

Älykäs lämmönjakokeskus on avaimet käteen -ratkaisu: hoidamme kaiken lämmönjakokeskukseen liittyvän laiteuusinnasta lähtien kiinteää kuukausimaksua vastaan. Älykäs ohjausjärjestelmä käyttää energian tehokkaasti pitäen samalla huolen aina riittävästä lämmityksestä.

Tutustu

Katso myös


Säästä taloyhtiön lämmityskuluissa Kiinteistövahdilla

Kiinteistövahti parantaa asuinmukavuutta, tuo säästöjä lämmityskustannuksissa ja tekee asumisesta ympäristöystävällisempää.


Säästöä älykkäällä lämmönjakokeskuksella

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa valitsemalla taloyhtiöösi älykäs lämmönjakokeskus palveluna.


Patteriverkoston perussäätö

Patteriverkoston perussäätö on helppo tapa parantaa taloyhtiön energiatehokkuutta ja säästää rahaa.

Jaa: